Doe mee aan onze Rainproof wedstrijd!

Gepubliceerd op:
21 juni 2018

Op zaterdag 30 juni staat de gemeente Amstelveen met een kraam op de zomerbraderie in het Stadshart. Wij vertellen je dan alles over het nut en de noodzaak van een regenbestendige tuin, balkon en of dak. Vanaf 10.00 uur kun je bij ons terecht om vragen te stellen.

Daarnaast lanceren we op 30 juni de Amstelveen Rainproof wedstrijd, waarbij je onder andere een tuin make-over kunt winnen.

Hoe kun je meedoen?

Stuur vóór 19 juli een mail naar nme@amstelveen.nl met een foto van jouw tuin of balkon en vertel ons waarom jij een regenbestendig Amstelveen belangrijk vindt én kans moet maken op één van de prijzen. Stuur samen met je inzending de volgende gegevens naar ons toe: achternaam, postcode en of je een tuin, balkon en of een dak hebt.

Waar maak je kans op?

–          een tuin make-over  t.w.v.€  2.500,-

–          een groen sedumdak  t.w.v.  € 1.500,- (kijk hier voor de voorwaarden)

–          een balkon make-over t.w.v. € 750,-

Spelregels:

– je woont in Amstelveen;

– je beschikt over een tuin, balkon en of dak;

– je inzending moet vóór 19 juli 2018 binnen zijn via nme@amstelveen.nl</a>;

– prijzen zijn niet overdraagbaar aan anderen, tenzij anders overeengekomen.

Met het deelnemen aan deze wedstrijd geef je toestemming voor het gebruik van je persoonsgegevens (achternaam en postcode) voor:

– het opnemen van eenmalig contact om eventueel een interview af te nemen. Dit interview willen wij gebruiken om andere bewoners te inspireren;

– het plaatsen van de foto van jouw tuin/ balkon of dak en motivatie op www.amstelveenrainproof.nl en op de digitale kaart. Er wordt een selectie van de inzendingen gemaakt;

– het plaatsen van een artikel met foto in verschillende media, op Amstelveen Rainproof en op de website/ social media van de gemeente Amstelveen. Wanneer je in de prijzen valt, geef je automatisch toestemming voor het plaatsen van een artikel met foto en naamsvermelding in de verschillende media, op Amstelveen Rainproof en op de website en social media van de gemeente Amstelveen.

Je persoonsgegevns worden alleen gebruikt voor deze wedstrijd. Na 10 september worden alle persoonsgegevens verwijderd. De postcodes houden wij zichtbaar op de digitale kaart. Zo kunnen wij een beter beeld geven van de vergroening van Amstelveen op wijkniveau.

In de week van 3 september ontvangen de prijswinnaars van ons een persoonlijk bericht.