Kortingsbonactie van start op 18 mei

Gepubliceerd op:
6 mei 2019

Een ‘regenbestendige’ stad. Je hoort het tegenwoordig vaker. Maar wat betekent het?

Het staat voor het bestendig maken van de stad tegen enorme hoosbuien en extreme droogte. Zo kun je met meer vergroening in je tuin, op je dak/ gevel, het aanbrengen van infiltratiekratten of een regenton, al veel bereiken.

Een groene tuin zorgt voor verkoeling in warmere perioden en zal bij hevige regenval water beter kunnen vasthouden. Zo voorkom je schade aan je huis, tuin (en die van je buren!). Een regenton zorgt voor het opvangen van schoon regenwater dat weer gebruikt kan worden in perioden van droogte. Handig en goedkoop!

Om je als bewoner te helpen, organiseren we dan ook een kortingsactie. Dit doen we samen met Life & Garden en Ranzijn Aalsmeer. We kunnen je blij maken met een korting van € 10,- bij aanschaf van producten die bijdragen aan regenwateropvang. Zoals bijvoorbeeld een afkoppelstuk voor een regenpijp, een regenton, een infiltratieput of een selectie van vaste planten. Medewerkers van Life & Garden en Ranzijn staan klaar om je te helpen!

Op zaterdag 18 mei staat Amstelveen Rainproof met een informatiestand bij de tuincentra om je van informatie te voorzien.

– van 12.00- 14.00 uur bij Ranzijn Aalsmeer

– van 15.00-17.00 uur bij Life & Garden.

In totaal zijn er 140 kortingsbonnen* t.w.v. € 10,- beschikbaar bij Life & Garden en Ranzijn Aalsmeer. Per huishouden kan op 18 mei 1 bon worden opgehaald bij de informatiestand die je daarna kunt besteden bij de aanschaf van een product die bijdraagt aan regenwateropvang.

Vanaf 19 mei zijn de overgebleven kortingsbonnen verkrijgbaar bij de kassa van het tuincentrum.

De actie loopt van zaterdag 18 mei tot en met zondag 30 juni 2019.