Maak kans op een gratis regenton naar keuze!

Gepubliceerd op:
1 april 2021

Een toekomstbestendig Amstelveen. Hoe ziet dat er uit? Kort gezegd: ‘Een stad die je goed achterlaat voor de volgende generaties.’ Een plek waar economie, ecologie (de leefomgeving) en sociale samenhang in balans zijn.

Op dit moment is de gemeente achter de schermen druk achter de schermen bezig om die leefomgeving toekomstbestendig te maken. Zo zorgen we dat Amstelveen bestendig is tegen enorme hoosbuien en extreme droogte. Dat doet de gemeente al door subsidie te verstrekken voor het vergroenen van je dak/gevel en de mogelijkheid om een geveltuin aan te leggen.

Maar ook een regenton levert een belangrijke bijdrage. Een regenton zorgt voor het opvangen van schoon regenwater dat weer gebruikt kan worden voor het bewateren van je planten in perioden van droogte. Handig en goedkoop! Wist u dat bij Villa Randwijck tot 1 mei 2021 een spectaculaire slimme regenton staat? Bijzonder aan deze Slimme Regenton is dat deze gekoppeld is aan de lokale weersvoorspelling en daardoor optimaal gebruik kan maken van zijn capaciteit door zichzelf te legen voor een grote regenbui. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Om je als bewoner te helpen, organiseren we dan ook een regentonactie. Wilt u ook kans maken op één van de vijf regentonnen naar keuze t.w.v. van maximaal € 150,-? Kijk hier voor meer informatie over de actie en voorwaarden.

De actie loopt van vrijdag 2 april tot en met vrijdag 30 april 2021.