Regenton winactie 2021

Maak kans op een mooie regenton naar keuze t.w.v. maximaal € 150,-

Ja, ik doe mee aan de Slimme regenton actie!*

Stuur uiterlijk vrijdag 30 april 2021 een mail naar nme@amstelveen.nl o.v.v. Slimme regenton actie. Motiveer waarom u kans wilt maken op een regenton naar keuze t.w.v. maximaal € 150,-. Geef aan wat u belangrijk vindt aan een klimaatbestendig Amstelveen en waar u het opgeslagen regenwater uit de regenton goed voor kan gebruiken. Stuur samen met uw motivatie ook een ludieke foto van uw bezoek aan de Slimme regenton die bij Villa Randwijck staat. Van alle inzendingen kiezen wij de 5 meest gemotiveerde.

Stuur samen met je inzending de volgende gegevens naar ons toe: (achter)naam, postcode en telefoonnummer.

Spelregels:

– u woont in Amstelveen en beschikt over een tuin;

– uw inzending moet uiterlijk vrijdag 30 april 2021 binnen zijn via nme@amstelveen.nl

– de prijs is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. De prijs is evenmin inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten.

– de beste 5 inzendingen mogen een regenton t.w.v. van maximaal € 150,- aanschaffen en declareren bij de gemeente. Zodra de winnaars bekend zijn, nemen we persoonlijk contact op voor de verdere afhandeling.   

 

Wij gebruiken uw gegevens enkel voor deze actie. Deze gegevens worden na afloop van de actie verwijderd.

*Met het deelnemen aan deze actie geeft u toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens (achternaam en postcode) voor:

– het plaatsen van uw ingezonden foto’s op www.amstelveenrainproof.nl

– het opnemen van eenmalig contact om eventueel een interview af te nemen. Dit interview willen wij gebruiken om andere bewoners te inspireren;

– het plaatsen van een artikel met ingezonden foto op Amstelveen Rainproof en op de website en social media van de gemeente Amstelveen.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor deze actie. Na 19 mei worden alle persoonsgegevens verwijderd.

In de week van 10 mei 2021 ontvangen de prijswinnaars van ons een persoonlijk bericht.