Nieuws

De laatste jaren valt er als het regent steeds vaker heel veel neerslag in korte tijd.

Beste klimaatadaptist! Ik ben Ruben Gauw, een Civiele Techniek student van 24 jaar en afstudeerder bij het ingenieursbureau binnen de gemeente Amstelveen.

In juli organiseerde de gemeente Amstelveen een rainproofwedstrijd. Het doel van de wedstrijd was om mensen bewust te maken van grote klimaatveranderingen en de effecten ervan op onze stad.

Het is nog steeds droog in Nederland. Wanneer valt er een hoosbui in Amstelveen? Lees meer over het laatste onderzoek van het KNMI.

De inschrijving voor de Rainproof wedstrijd is verlengd van 19 juli naar 31 juli. Doe jij ook mee?

Wij helpen je graag op weg om van je tuin een makkelijke en watervriendelijke oase te maken.

Op zaterdag 30 juni staat de gemeente Amstelveen met een kraam op de zomerbraderie in het Stadshart.

Ben je eigenaar van een woning of bedrijfspand in Amstelveen?

Gezien het mooie weer breng je vast veel tijd in je tuin of op je balkon door. Misschien heb je zelfs nieuwe planten nodig. Maak dan gebruik van de kortingsbonactie van € 10,-.

Ben je tussen de 5 en 8 jaar oud en houd je van planten en creatief bezig zijn?

Al gebruik gemaakt van de €10 kortingsbon? Deze bon kan gebruikt worden voor de aanschaf van een regenton, koppelstuk voor een regenpijp en planten die extra water kunnen vasthouden.

Het is niemand ontgaan. Van zondag op maandag (29/30 april) is er veel regen gevallen. In sommige delen van het land viel er in 12 uur tijd net zoveel regen als normaal in 1 maand.